keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Ihmettelyä

Missä on ne perinteiset treffi-ilmoitus paikat?..Ne jossa kerrotaan itsestään pitempi tarina ja kiinnostuneet vastaavat pitkällä kunnon meilillä sähköpostiosoitteeseen. Sellaisia oli vielä viisi vuotta sitten kun erosin. Laitoin ilmoitukseni esille ja sain muutamassa päivässä kasapain meilejä ja poistin profiilini alle viikossa. Kirjoittelin muutamien kanssa ja pikkuhiljaa joukosta tippui miehiä pois..lopulta sovin trefiit yhden kanssa, jännitin tapaamista ihan älyttömästi, mutta kaikki meni hyvin, seurustelimme jopa vuoden. Tänä päivänä deitipalstat elää reaaliajassa..ilmoitukset on siellä ikuisuuden ja ei viitsitä kirjoittaa kunnon meiliä, lähetetään wink kutsuja tms...
rankataan ihmisiä kuin karjaa jne. Itse en ole yhtään sen parempi.. Nyt kun kuvani on esillä olen saanut vuorokaudessa paljon meilejä, mutta kukaan ei nappaa..en vaivaudu edes vastaamaan..

Koska tarjonta ei miellyttänyt ja suurin osa meileistä oli ihan huuhaata seksiehdotuksineen niin ajattelin rohkaistua senverran, että selailin itse tarjontaa. Mulle on vierasta tehdä aloite, mutta löysin sieltä yhden jonka profiili herätti oikeasti kiinnostusta. Miehestä oli monta kuvaa ja hymy oli hurmaava sekä lempeä. Plussaa myös siitä, että hänellä oli jo lapsi. Teksti hänestä myös vaikutti lupaavalta ei liian tekemällä tehty tai sellainen ylipirteä/-vitsikäs. Vaan juuri sellainen sopivalla tavalla itsevarma ja humoristinen.
Hänelle on varmasti tullut kasapäin yhteydenottoja, mutta yrittänyttä ei laiteta. Hän kyllä vastasi, mutta ei heittänyt jatkokysymyksiä.. tai muutenkaan ilmaissut, että haluais tutustua lisää. Joten pakit taitaa häneltä tulla:)

Ei ole varmasti helppo olla mies..laittaa niitä meilejä naisten postiin eikä saa vastauksia.. jos minä joutuisin kokoajan olemaan se "iskijä" niin veikkasin, että ei tekis itsetunnolle hyvää jatkuvat pakit.. Joten nostan hattua kaikille sinnikkäille miehille, jotka vaan jaksatte ahertaa meilienne kimpuissa. Anteeksi, että olen kranttu ja meilinne ei herättänyt minussa juurikaan kiinnostusta. Eli taitaa olla pienoinen ihme jos kaksi ihmistä löytää tuota kautta toisensa.

Ei kommentteja: