perjantai 28. marraskuuta 2008

Treffisuma

Otin sitten oikein kunnon treffisuman tälle viikolle. Keskiviikon treffit oli niin EI kuin voi vain olla. Mies oli jotenkin hintahtava ranneliikkeineen päivinään ja hiuksetkin oli föönätty ja ilmiselvästi lakalla viimestelty. Lisäksi hän oli vielä keskellä avioero oikeudenkäyntiä.. En viihtynyt edes tuntia kuin ilmoitin, että nyt on pakko lähteä.. Loppuun ne perinteiset, että meillähän on nyt numerot tallella, jos siltä tuntuu ja liiba laaba tsaipa daipa.. jos tiistain mies ei säväyttänyt niin tämä suorastaan kuvotti. Ja hyvät miehet kun te niille treffeille menette niin älkää nyt ekoilla heti ruvetko avautumaan omista ongelmistanne.. kiitos!!

No suostuin ex tempore lounastärskyille vielä torstaina. Ja ne menikin sitten ihan toisella tapaan.. Miehessä oli särmää, itse varmuutta, huumoria ja pilkettä.. Tuskin olisin baarissa häneen kiinnittänyt huomioita, mutta meilit ja tapaaminen vakuutti, että voisin ehdottomasti tavata vaikka uudelleen. Herra laittoi viestiä, että mielellään näkis mut uudemmankin kerran.. en kuulema ollut "pettymys"..meidän viestit on muutenkin todella huumori sävytteisiä ja hymy on tullut useamminkin huulille niitä lukiessa.. Kyllä pidin hänestä, nyt pitäs vaan suht.pian nähdä uudemman kerran, ettei se tössähdä heti alkuun..

Katsellaan nyt..

Ja uusia tärskyjä ei nyt jaksa tällä erää enää sopia.. kolme oli ihan ehdoton max. yhteen syssyyn. Toisaalta oli hyvä ne kaksi harjoittelua ensin niin kolmansia ei enää jännittänyt niin paljoa..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm...
"viestit on muutenkin todella huumori sävytteisiä..."
"hymy on tullut useamminkin huulille niitä lukiessa..."
"pidin hänestä, nyt pitäs vaan suht.pian nähdä..."

Can I feel the löööövv :)

Sinkkulady kirjoitti...

Eihän meikäläinen rakastu kovin helposti ..en edes ihastu kevyin perustein:) Siitä pitää huolen takaraivossa pikkupiru, joka on muuttanut minua hieman kyyniseksi:)
Olen nähnyt miehen tasan yksi kertaa ja se oli piristävä tuulahdus niiden kahden pettymyksen jälkeen..

Mies on laittanut viestejä aika kiitettävästi, mutta soittaa ei ole "uskaltanut"..alustavasti sovittiin toiset treffti ensi sunnuntaille..