perjantai 14. marraskuuta 2008

Väliaika tiedote

Taitaa olla niin, että profiilii netistä lähtee ens viikolla pois, jollei ihmettä tapahdu. Päätin, että pidän sitä vähintään viikon. Tässä taas muutama helmi, joita postiin on tippunut:)

Voisinko lupsottaa tisujasi hellästi?! *lurps*

Heippa,ISOT Plussat löytyy, siis kummaltakin ;)

oletko kokeillut isoa munaa? 21/5,5cm ja niin kova

Suurin osa meileistä on sisällöltään mitänsanomaton moi! Mitä kuuluu? tms. ja jos profiilissa ei ole edes kuvaa saatika tekstiä itsestään niin millä perusteella nämä miehet luulevat erottuvan joukosta?? En vaivaudu edes vastaamaan miehelle, josta ei näy kuin ikä ja maakunta.. tekstinä pari virkettä tyyliin "Katsotaan nyt tämäkin saitti".

Itse en ole kirjoittanut sen yhden tyypin lisäksi oma-aloitteisesti kellekkään..en edelleen osaa tehdä aloitetta tai se on väkinäistä. Ehkäpä nämä yhden virkkeen miehet on kyllästyneet kirjoittamaan pitempiä stooreja kun naiset ei silti vastaa? en tiiä, mutta muhun se ei vaikutusta tee. Olen nyt kolmessa päivässä saanut 46 viestiä. En tiedä onko se paljon vai vähän? Ja niin ikävä sanoa että kukaan ei ole herättänyt kiinnostusta.

En innostu liian kiltin näköisistä tai oloisista. Jyräisin sellaiset miehet mennen tullen ja en saisi kipinää väliin vaikka kuinka antaisin mahdollisuuden. En myöskään innostu tyypeistä, joille kuvan perusteella on maistunut alkoholi reippaammin..sillä sitä pöhötystä on vaikea peittää.. Sitten kolmas selkeä oma ryhmä on Playerit, joille deittailu on harrastus.

Ens viikolla aion ryhdistäytyä ja tehdä niitä aloitteita itse ja meileissäni tulee olemaan enemmän kuin yksi virke.. sitten saan maistaa omaa lääkettäni kun ne miehet ei vastaa mulle:)

Ei kommentteja: